• Home
  • Wacht om te antwoorden waarom mensen steeds meer gesprekken vermijden
ccarita 7 Abril, 2023 0 Comments

Statistieken stellen dat we steeds minder aan de telefoon praten, iemand ziet in deze dreiging met betrekking tot interpersoonlijke relaties. Of het nodig is om op de lijn te blijven en het is belangrijk om te bellen — Redeneren van Irina Gil

Bijna vijf jaar lang was mijn werk verbonden met telefoontjes. Verzekeringsservice, verkoopafdeling, klanttechnologieservice — Ik moest vaak oproepen ontvangen, lang en in verschillende talen. Ik herinner me hoe na een Decadatolian mijn lippen opende voor eenzaam eten. De gewoonte kwam om de zinnen van de gesprekspartner te herhalen om de gouden techniek van elke operator te bevestigen of te gebruiken: «Begrijpen». Als mijn telefoon meer dan eens zoemt, word ik gewekt door een alarm. In deze helft, wanneer ik alleen trillingen hoor, maar ik zie de naam van de abonnee niet, mijn hersenen genereert geroteerd slecht nieuws. Het alarm fungeert als een onbekend nummer op het scherm. Ik kan mezelf vaak niet overwinnen en ik beantwoord de verbinding niet. Ik herhaal in mijn hoofd: «Welkom indien nodig. Dan zal ik de buis nemen». Het is mogelijk dat ik de telefoon heb gemist over het slaapwerk of de auto won. Het internet zegt dat het een telefonische fobie en waarzeggerij is: bijna een derde van de millenen. Waarom mensen vermijden aan de telefoon?

Sexy horoscoop voor juni

Einde van de affaire: hoe het films dwingt over grote liefde.

G. Kolom.: Shaho, “Chl Six Crycht”.

Vanwege negatieve ervaring

Psychologen zeggen alle problemen — minderjarige. Daarom, als het kind brutaal aan de telefoon wordt gespeeld of als u de telefoon verhoogt wanneer tragische berichten zijn gemeld, legt hij haat uit voor oproepen.

Vanwege de druk om snel te reageren

Niet iedereen kan beslissingen nemen op de weg. Er is altijd een gevaar «Vliegen denkt niet». Soms kunnen we niet onmiddellijk weigeren en het eens zijn met eerlijke nadelen en onaangename dingen voor ons. Het is beter om de verbinding over te slaan.

Mijn vriend verlaat nooit de telefoon. Ik weet waar hij op vakantie gaat, wat zal worden gedaan na het werk en waar ze in de garage zijn. Sommigen van ons praten in het openbaar vervoer, kantoor of wachtrij die stress veroorzaken. We zullen terugbellen, beloven.

Trouwens, hoewel velen niet graag bellen of reageren op verbindingen, is 53% van de smartphone -eigenaren in paniek bang om het apparaat te vergeten of te verliezen. Beïnvloedt de nernose van de FOMO -trend (Eng. Angst om te missen — Angst voor gebrek aan iets): obsessieve en dwangmatige stoornis continu testen van sociale netwerken of online nieuws. We willen niet praten, maar met horror, bang om iemands post of evenement te missen.

Bel op werkuren

Zelfs in het bedrijfslabel is alles veranderd. Nu hebben we een interne e -mail, zakelijke messenger, verschillende informatieberichten, sms, skype en natuurlijk de telefoon. In tegenstelling tot de beschrijvingen van vrije banen en in de samenvatting liggen, zijn we niet inherent aan multisasha. Verspreidt de aandacht, vermindert de concentratie, slappe penis wat veroorzaakt het en wat te doen dus de taak moet worden gecontroleerd en opnieuw. Overweeg dit voordat u de verbinding beantwoordt. Edition Business Insider biedt universele schalen om communicatiekanalen te gebruiken in zakelijke communicatie. Het hangt allemaal af van de responsperiode die moet worden verkregen.

Huwelijk zonder plicht: waarom de wereld populair is.

G. Kolom.: Iemand hield van “Vanniya” seks en BDSM.

Sexy horoscoop voor de mars

— Als de informatie of meningen een half uur cruciaal zijn, kunt u bellen.

— Als het antwoord binnen een paar uur moet worden opgehaald, stuur dan een bericht via Corporate Messenger of Skype.

— Krijg bevestiging van geldig voor morgen? Interne post voor collega’s of directe communicatie voor partners in een ander kantoor.

— U kunt een paar dagen wachten met het antwoord? Gebruik e -mail.

Boven de planken. Het wordt onlangs aanbevolen om SMS met een waarschuwing te verzenden, en mijn interne telefoons ondersteunen deze methode volledig. Vooral belangrijk voor partners uit verschillende tijdzones. Ik zag ooit en stemde ermee in om een ​​keer in de ochtend te praten. Is het vermeldenswaard dat het passeert onder leiding van mijn juk?

En tot slot: na twee jaar freilance weiger ik volledig telefoontjes met klanten. Tijdens de discussie over het project, strategie, evenals creatieve advertentiecampagnes, telefoongesprek — Het is een bank waarvoor ideeën, omstandigheden en details vallen. En zelfs met mijn ervaring vonden onaangename afleveringen plaats met de herhaling van belangrijke momenten en troepen. Orale overeenkomsten zijn niet waardevol, en wat er in het lettertype staat, snijd de bijl niet af.

Beantwoord de vragen over de seks die je verliest.

G. Kolom.: Hoe, ik heb niet op een kleurrijk uur gelopen.

“En dat is alles?”: Wat moeten mensen niet na seks spreken.

Ringen — Dus liefde

Op de universiteit met mij vond de eerste liefde plaats op een afstand. Ik zag eruit als een klok tussen kakkerlakken en ratten in een hostelkeuken en ik genaaid, vloek of gewoon stil in een buis. Dankzij een half uur onbeperkt «Favoriete kamer». De relatie is geëindigd, en met hen en de gewoonte van langdurige telefoonverbindingen met Cavaliers. De volgende romans zijn in druk. Misschien was dit de reden voor hun val? Ik weet niet wat voor soort tarief. Hoeveel is een minuut gesprek met een moeder en hoeveel u het stadsnummer wilt noemen.

Sceptici worden eenvoudig opgemerkt dat correspondentie gevoelens doodt. Ze hebben waarschijnlijk geen seks geprobeerd (angstaanjagend. Sexting — Erotische correspondentie). Er is een sekstive dat het de partner in staat stelt over te dragen wat u te zeggen heeft dat de taal niet werkt. Onze samenleving blijft het onderwerp van lichaamsgebaren publiceren en gelooft nog steeds niet dat vrouwen denken en geen seks willen, mannen. Sexting blijkt het tegenovergestelde van slechts enkele Emodezhi. Voeg de optie toe om een ​​foto toe te voegen — En zorg ervoor dat de superioriteit van nieuwe technologieën. Zoals ze zeggen, een foto in plaats van duizend woorden.

Onthoud hoe in de film «Belofte — Ga niet trouwen» De heldin trok Barrymore aan en verwarde de prioriteiten van boodschappers en communicatie, schreeuwde: «Ik mis deze tijden dat ik één telefoontje had met een secretaresse, waar er geen man was opgenomen! En nu moet ik al deze portals controleren, gewoon om zeven verschillende technologieën te worden afgewezen. Dit is uitputting». Je kunt niet met haar ruzie maken.

Een sexy horoscoop in december

Wat kun je verwachten met kamagra jelly uit een relatie met een verschil tussen 5, 10, 15 en 20.

7 verleidingsmethoden die door mannen geïrriteerd zijn

Het internet hangt veel verdragen op met een inhoudsopgave «Als je het niet kunt schrijven, maar bel», «Hoe je een man vaker kunt laten vermelden» En eeuwig «Waarom belt hij niet?». Alles is duidelijk met de laatste vraag: hij is niet geïnteresseerd. Maar waarom maken ze zich zorgen? Weet je het zeker — Dit is de beste bevestiging van uw prioriteit? Ik had een pure man voor seks die me belde, maar — om drie uur ‘s ochtends! Hij besloot dat alles een rustig regime is. Een fan van de nuchtere avond onmiddellijk gepresenteerd. En hij zou een sms kunnen schrijven. Ik heb hem daar niet geblokkeerd.

Het tweede verhaal is leuker. Na aankondiging met een man aan OkCupid, die bijna onmiddellijk vroeg om naar de telefoons te gaan. Ik dacht: wauw, zoals ik leuk vond, ik heb mijn telefoon opgevoed — En dat kon ze niet meer dan een uur zeggen. Hij keek met vragen, werd gevraagd om grappige verhalen te vertellen, hij was geïnteresseerd in zijn favoriete boeken en ik verwondde de cirkels van wanhoop. Het bleek dat de man een vrachtwagen was in Canada en zich op de weg verveelde. Saai! Mijn ogen overspoeld met bloed met zo’n gebrek aan respect voor mijn tijd. Dus: wil je een gesprek omdat je met je wilt praten of met je wilt praten? Ik zweer het naar de hemel toen Cavalier me elke keer belde als ik gewoon kon schrijven, onze communicatie eindigde snel dan een vrije minuut tegen het meest winstgevende tarief van mijn operator.

Leave Comment